Trainingen

Come into the Healing Tree

The Healing Tree Basis Training

Deze tijd vraagt erom opnieuw in verbinding te gaan met jezelf. We worden overspoeld met informatie. Er is onzekerheid, verwarring en angst. Dit is voelbaar in onze wereld van nu.

Deze tijd vraagt erom dicht bij jezelf te blijven en de verbinding met jezelf te blijven voelen en voeden.

Als je dicht bij jezelf bent, kun je op een heldere wijze jezelf en de wereld bezien.

  • De Healing Tree basistraining is een tweedaagse training in een bosrijke omgeving waarbij we teruggaan naar de verbinding met onszelf. Hoe ervaren we deze verbinding en hoe kunnen we deze verbinding met onszelf aangaan of verdiepen?
  • The Healing Tree basistraining helpt je om de kracht van de aarde te voelen en wat deze voor ons kan betekenen. Door veel oefeningen in de buitenlucht zal deze verbinding met de aarde nog krachtiger voelbaar zijn.

Waarom de Healing Tree basistraining?

Omdat ik ieder mens zijn verbinding gun met zichzelf en met alles wat is. De beste healer ben jezelf. De Healing Tree methode zie ik als een ondersteuning voor jou en jouw persoonlijke proces.

De Healing Tree methode biedt lichaamsgerichte oefeningen vanuit Qigong en Healing Tao. Daarnaast wordt er gewerkt met visualisatie-oefeningen en meditaties. In deze visualisaties gaan we op zoek naar onze innerlijke kracht en onze verbinding met de aarde.

De elementen water, hout, vuur, aarde en metaal nemen we mee op deze reis.

De tweedaagse-training zorgt voor meer lichaamsbewustzijn. Het helpt je om te aarden en in jouw kracht te komen.

Wil je meer verbinding met jezelf? Hou je van buiten zijn in de natuur? Schrijf je dan in voor de basistraining.

Algemene informatie:

Datum: zaterdag 21 tot en met zondag 22 november 2020

Waar: Fletcher Hotel Erica Berg en Dal, Molenbosweg 17, 6571 BA Berg en Dal

Tijdstip: 9.30-16.30 uur, inloop vanaf 9.15 uur

Kosten:

Early bird zonder overnachting:

  •  Twee dagen training inclusief vegetarische lunch, koffie /thee en versnaperingen;
  • € 230,-,- (tot en met 18 oktober) Daarna;
  • € 250,- (vanaf 19 oktober)

Early Bird met overnachting in eenpersoonskamer

  • Twee dagen training inclusief vegetarische lunch, koffie/thee en versnaperingen, 1 maal diner, 1 maal overnachting, 1 maal ontbijt.
  • €335,- (tot en met 18 oktober) Daarna:
  • €350,- (vanaf 19 oktober)

Aanmelden via:

Info@parelvlinder.nl

Na de aanmelding ontvang je bericht op welke rekening je het bedrag kunt overmaken en verdere informatie. De aanmelding is pas geldig wanneer het volledige bedrag is voldaan.

Annuleringsvoorwaarden: annuleren kan tot en met 1 november. Je ontvangt dan 90% van het cursusbedrag terug. Na 1 november is er geen teruggave meer mogelijk. Er is wel de mogelijkheid om een ander in jouw plaats te laten komen.

Als je voedselallergieën hebt, kun je dit aangeven in je aanmelding.

Over de Trainer:

Sinds mijn zeventiende werk ik veelal in de zorg. De eerste jaren werkte ik als Z- verpleegkundige in de gehandicaptenzorg. Daarna was ik werkzaam in de jeugdhulpverlening, in de toerismebranche als entertainer, in de kinderopvang en in de ouderenzorg. Vanaf mijn jeugd was er altijd een interesse in mediumschap en energiewerk. Hier volgde ik dan ook diverse trainingen in. In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen gedaan waaronder de opleiding tot Voetreflexzone-therapeut, Shiatsu-masseur en diverse Qigong, Tai Chi en Healing Tao trainingen.

Inmiddels geef ik ruim 15 jaar Tai Chi en Qigong lessen aan diverse groepen. Sinds vorig jaar geef ik ook Healing Tao basistrainingen. Daarnaast verzorg ik regelmatig workshops.

Momenteel werk ik als Coördinator Welzijn in de ouderenzorg bij ZZG Zorggroep en heb ik mijn eigen praktijk Parelvlinder. Deze is gevestigd in Bemmel. In de praktijk bied ik healingen, coaching en massages aan.

Welcome into The Healing Tree,

Christel Dirks