Trainingen

Een reis waarbij je op zoek gaat naar wie jij bent.

Opgave en informatie:

Voor meer informatie over kosten en locatie kunt u contact opnemen met Christel Dirks

Mail naar Info@parelvlinder.nl

Bellen kan ook: 06 194 97 155

 • Training – Lekker in je vel (start)

  Regelmatig bied ik de training “Lekker in je vel”aan voor zorginstellingen en bedrijven.
  De training neemt 3 of 6 dagdelen in beslag.

  Herken je dit?

  “Ik voel me helemaal leeg” of “Ik ben zo moe en ik weet niet waardoor”. “Mijn hele lijf doet zeer”, “Ik slaap slecht”. Herken je dit bij jezelf? Je bent druk met je werk, je studie, je gezin en ’s avonds als je wilt gaan slapen voel je pas hoe moe je bent. Je bent zo moe dat je niet kan slapen.

  Of dit? Je loopt door de stad of bent op een feestje. Het is erg druk. Er zijn veel mensen, geluiden en prikkels. Al deze prikkels komen bij je binnen. Als je thuiskomt ben je helemaal uitgeput.

  En deze dan? Je gaat naar je werk. Collega’s vragen om hulp en je helpt ze. Eigenlijk heb je zelf ook nog wel het één en ander te doen maar je helpt die ander toch maar even. Eigenlijk gebeurt dit vaak en hierdoor vindt iedereen je erg aardig maar krijg je jouw taken van die dag niet af. Dus blijf je wat langer op je werk en als je thuiskomt ben je erg moe en vraag je jezelf af waarom je geen nee hebt gezegd tegen de betreffende collega.

  Lekker in je vel

  De training “Lekker in je vel” gaat over bewust worden van jouw lichaam. Je gaat ervaren, voelen en zien hoe het met jouw lichaam gaat. Je gaat voelen wat jouw grenzen zijn. Je leert omgaan met je hoog gevoeligheid.

  Hoe ziet de training er uit?

  Een trainingsochtend duurt 3,5 uur en vindt één keer per maand plaats op zaterdagochtend van 9.30-13.00 uur. In totaal zijn het 6 trainingsdagen.

  In de training combineer ik verschillende technieken vanuit Healing Tao, Healing werk, Qigong, massage (bij jezelf) en meditatie. Dat betekent dat ik veel werk met lichaamsgerichte oefeningen. Warming-up op muziek, of schud- en klopoefeningen om je lichaam ”wakker” te maken. Daarnaast werk ik met eenvoudige technieken die je lichaam ontspannen, zoals de ontspannende nier-oefening, buik- en hoofdmassages.

  Ook leer ik je technieken die je kunt gebruiken om meer in je buik te komen en hierdoor meer balans en evenwicht te gaan ervaren in je lichaam. Doordat je meer in je buik komt, word je krachtiger en zul je steeds meer jouw grenzen gaan ervaren en voelen. Daarnaast werk ik met visualisatietechnieken die je helpen om beter om te gaan met je hooggevoeligheid. We maken hierbij een reis langs alle chakra’s. In de training werk ik met staande, zittende en liggende oefeningen.