Workshop “Release”

Op de inspirerende locatie “ Piramide aan de Waal” organiseren wij op 26 september 2021 een workshop door én voor vrouwen met het thema “RELEASE”.

Passend bij het jaargetijde herfst gaan wij vanuit dankbaarheid en verbinding met onszelf en elkaar diepere lagen helen en vrijlaten met hart en ziel. Alles mag er zijn en gedeeld worden vanuit onze vrouwelijke kwetsbaarheid en ook onze kracht die we zo diep van binnen voelen. 

Een dag om tijd voor jezelf te nemen en helemaal te zijn zonder oordeel en met respect voor elkaar. Vanuit een veilige bedding vrij laten wat niet meer dient en aandacht geven aan wat je voelt vanuit jouw intuïtieve zijn. We werken met bewegingsoefeningen, meditaties, creativiteit en muziek, zowel binnen en buiten in contact met de natuur.


Resoneert dit bij jou ?

Kom dan op zondag 26 september van 10.00 tot 16.30 uur deze workshop bijwonen.

Aanmelden: info@parelvlinder.nl.


Adres: Munnikhofsestraat 28, 6691 HH GENDT.

Bijdrage: €80,- euro, inclusief koffie, thee, soep, fruit en andere versnaperingen.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Na betaling ben je verzekerd van je plek!

Christel Dirks

Eigenaar van Parelvlinder. Praktijk voor bewustwording middels beweging en energiewerk.

Door eigen ervaring heb ik geleerd hoe fijn het is als je in verbinding bent met jezelf. Diepe verbondenheid vanuit je hart naar iedere cel van je lichaam. Mijn wens is om ieder mens deze verbondenheid te laten ervaren en voelen. En vanuit deze verbondenheid durven los te laten en te stromen.

“Ervaar jouw helingskracht, jouw oer- kracht in verbondenheid met moeder aarde en de universele energie.”

Christel Dirks

Moniek Noij

HSP-er, Reiki-master en beleidsadviseur en al vele jaren bezig met persoonlijke energetische ontwikkeling waarbij de jaartraining aan de Vrouwenkrachtacademie een diep transformatieproces bij mij in gang heeft gezet en mijn kracht van binnenuit heeft versterkt.

Vanuit dankbaarheid in verbinding met jezelf delen en helen van hartsbewustzijn door het verspreiden van liefde en licht aan alles om je heen

Moniek Noij