Stillness- 16 januari 2022

Stillness

Na de workshop “Release” van 26 september, organiseren we op 16 januari 2022 opnieuw een inspirerende workshop bij “ Piramide aan de Waal”.
Het thema van deze dag is “Stillness”.

Stillness

De workshop nodigt je uit om naar binnen te keren bij jezelf. De winter is daarvoor een passende tijd wanneer de aarde tot rust komt. Deze dag geeft je de gelegenheid om tijd te nemen voor jezelf en te onderzoeken waarin je nog wilt groeien en wat je mag laten zijn. Je mag gaan voelen wat er aandacht nodig heeft op mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel vlak.

Een dag helemaal voor jou. Een dag om te zijn zonder oordeel, met respect voor elkaar en vanuit een veilige bedding stil te staan en te voelen. Vanuit liefde en dankbaarheid kan geheeld worden om vanuit die basis weer zaadjes te planten voor het voorjaar. We werken met bewegingsoefeningen, meditaties, creativiteit en muziek, zowel binnen en buiten in contact met de natuur om zo de diepe verbinding met onszelf en elkaar te omarmen.

Resoneert dit bij jou?

Waar: Munnikhofsestraat 28, 6691 HH, Gendt

Wanneer: 16 januari 2022

Tijdstip: 10.00 – 16.30 uur

Inclusief: inclusief koffie, thee, water, biologische soep, fruit en andere versnaperingen.

Kosten: €90,-

Verdere data: 4 febr/11 maart/ 1 april/ 13 mei/ 3 juni/ 1 juli/ 2 sept .( Je schrijft in wanneer je interesse hebt)

Christel Dirks


Wie zijn wij?

Christel Dirks (eigenaar Parelvlinder)

Eigenaar van Parelvlinder. Praktijk voor bewustwording middels beweging en energiewerk.
Door eigen ervaring heb ik geleerd hoe fijn het is als je in verbinding bent met jezelf. Diepe verbondenheid vanuit je hart naar iedere cel van je lichaam. Mijn wens is om ieder mens deze verbondenheid te laten ervaren en voelen. En vanuit deze verbondenheid durven los te laten en te stromen.

Ervaar jouw helingskracht, jouw oer- kracht in verbondenheid met moeder aarde en de universele energie.

Moniek Noij

Als hooggevoelige vrouw al vele jaren bezig met persoonlijke energetische ontwikkeling waarbij de verschillende trainingen en persoonlijke ervaringen (o.a. jaartraining Vrouwenkrachtacademie, Reiki- master, reis naar Glastonbury) een diep transformatieproces in gang hebben gezet om meer vanuit mijn hart te leven en zo mijn kracht van binnenuit heeft versterkt.

Mijn missie: uitdragen dat HSP een kracht is en vanuit hartsbewustzijn verspreiden van liefde en licht in de wereld om mij heen”