Even voorstellen

christel - zwartwit

Jaren geleden begon ik mijn pad te bewandelen in deze wereld. Mijn weg, mijn zoektocht naar “Wie ben ik nu eigenlijk, wat wil ik met mijn leven, wat is mijn zielendoel”? Mijn pad loopt niet recht . Het kronkelt, hobbelt, lijkt soms dood te lopen. Mijn pad gaat over bergen en door dalen. Het pad daagt mij uit, het pad plaagt, het pad leeft. En zo bewandel ik het pad, en luister naar wat het mij vertelt. De Tai Chi Tao en Spring Forest Qigong lessen die ik geef maken deel uit van mijn pad. Door het lesgeven heb ik geleerd om te geloven in mijn kunnen, om datgene uit te dragen waarvoor ik sta. De Spring Forest Qigong trainingen die ik volgde hebben me geleerd om meer te leven vanuit mijn hart, mezelf de moeite waard te vinden. De Healing Tao lessen en de opleiding tot Healing Tao instructeur hebben me geholpen om diep in mijn buik te komen waardoor ik nog meer stevigheid ervaar in mijn leven.

Naast het lesgeven ben ik een paar jaar geleden begonnen met het geven van healingen en readingen. Van kinds af aan maakte het zien van kleuren, energie en entiteiten deel uit van mijn leven. Pas later in mijn leven durfde ik erover te praten en ging ik diverse cursussen volgen waaronder mediumschap en intuïtieve ontwikkeling. Het geven van Healingen en Readingen vind ik prachtig. Iedere behandeling is anders en bijzonder.

Ik geloof dat ieder mens zijn eigen ontwikkeling doormaakt en dat ik hierin alleen ondersteun. Ik zeg altijd: “Je ben al”, je hoeft niet iemand anders te worden. “Alles wat je nodig hebt zit al in jouw “. Mijn lessen, workshops en behandelingen zie ik als een ondersteuning. Voor een kort moment maak ik deel uit van het pad van een ander om het vervolgens weer los te laten.

En mijn pad?

Mijn pad, mijn weg gaat altijd verder….. een open weg, de Dao.

Ik kies deze wereld,

Ik kies deze stem,

Ik kies deze zorgen,

Dit geluk, deze pijn,

Ik kies dit pad.

Christel