Even voorstellen

christel - zwartwit

Jaren geleden begon ik mijn pad te bewandelen in deze wereld. Mijn weg, mijn zoektocht naar “Wie ben ik nu eigenlijk, wat wil ik met mijn leven, wat is mijn zielendoel”? Mijn pad loopt niet recht . Het kronkelt, hobbelt, lijkt soms dood te lopen. Mijn pad gaat over bergen en door dalen. Het pad daagt mij uit, het pad plaagt, het pad leeft. En zo bewandel ik het pad, en luister naar wat het mij vertelt. De Tai Chi Tao en Spring Forest Qigong lessen die ik geef maken deel uit van mijn pad. Door het lesgeven heb ik geleerd om te geloven in mijn kunnen, om datgene uit te dragen waarvoor ik sta. De Spring Forest Qigong trainingen die ik volgde hebben me geleerd om meer te leven vanuit mijn hart, mezelf de moeite waard te vinden.

Ik geloof dat ieder mens zijn eigen ontwikkeling doormaakt en dat ik niet degene ben die een ander veranderd, maar dat een ander dat zelf doet. Mijn lessen en workshops richten zich met name op je eigen bewustwordingsproces. Op die manier kun je bewust worden van jou unieke pad.

Sinds een aantal jaren verdiep ik mij in Healing Tao. Vanuit mijn hart, kom ik ineens diep in mijn buik. Het voelt of opeens alle puzzelstukjes op zijn plek vallen. Ik had al die jaren het gevoel dat er iets miste. Een puzzelstuk, dat ik was kwijtgeraakt. Maar nu voelt het als een mooie puzzel, compleet. En mijn pad???

Mijn pad, mijn weg gaat altijd verder….. een open weg, de Dao.

Ik kies deze wereld,

Ik kies deze stem,

Ik kies deze zorgen,

Dit geluk, deze pijn,

Ik kies dit pad.

Christel