Chi Walk

Particulieren

Vanaf 19 juni bestaat de mogelijkheid om mee te doen met Chi Walk lessen. Deze lessen vinden buiten plaats in de prachtige natuur rondom Sprok strand in Bemmel. We wandelen door de uiterwaarden en wisselen de wandeling af met warming ups, Qigong oefeningen, loopmeditaties en visualisatie oefeningen.

De lestijd is 1,5 uur.

Vind je het leuk om mee te doen meld je dan aan via info@parelvlinder.nl

Data: 19-26 juni

3- 10-17-24 juli

28 augustus

4-11- 18-25 september

tijdstip: 10.00-11.30 uur

les €8,-,contant per les

CHI-Walk voor bedrijven en onderwijsinstellingen

Teams/zakelijk evenement

Een Chi-Walk workshop is een leuke manier om samen met je team in de buitenlucht te ontspannen, te genieten, te lachen en te wandelen.

Een workshop bestaat uit verschillende facetten. Rustig wandelen (zen wandelen) afgewisseld met diverse Qigong, Tai Chi of Healing Tao oefeningen maar ook oefeningen in tweetallen of oefeningen die je meer in verbinding brengen met jezelf en de natuur.

Kosten:

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte, de plaats, tijdsstip en duur van de workshop. Een workshop in de buitenlucht duurt minimaal 1,5 uur en een max van 4 uur.

Vraagt u gerust een offerte aan middels het contactformulier.

Chi-Walk kan ook binnen plaatsvinden als alternatief mocht het zeer slecht weer zijn . Er kan een locatie gekozen worden waar we zowel binnen , als buiten de workshop kunnen verzorgen.

Individuele of groepstrainingen

Een kwart van het langdurend psychisch verzuim is stress gerelateerd. Dit percentage stijgt jaarlijks. Stress wordt een werknemer vaak te veel als de spanning op verschillende gebieden oploopt, en hij hierdoor de controle verliest op het werk, thuis, of bijvoorbeeld financieel. De balans tussen werk en privé raakt verstoord.

Om verzuim te voorkomen en medewerkers te ondersteunen in het hervinden of behouden van balans , bied ik individuele of groepstrainingen aan.

In deze training gaan we aan de slag met lichaamsgerichte oefeningen, energiewerk en meditatieve oefeningen  die bijdrage tot een grotere bewustwording van lichaam en geest en leiden tot een diepere ontspanning en vermindering van stress.

Training

Een training kan bestaan uit 4 tot 6 bijeenkomsten met een kernthema. Dit is afhankelijk wat er nodig is voor het individu of de groep. U kunt denken aan thema’s met betrekking tot:

Ontspannen , hoe doe je dat?

Hoe ervaar ik meer lichaamsbewustzijn?

Het bewaken van mijn grenzen, in mijn kracht staan .

Een training duurt 2,5 uur en kan wekelijks, tweewekelijks of maandelijks plaatsvinden. (in de natuur of binnen afhankelijk van uw wens) Een training vind buiten plaats of bij slecht weer binnen.

Vraagt u gerust een offerte aan middels het contactformulier.