Chi Walk

Particulieren

Vanaf 19 juni bestaat de mogelijkheid om mee te doen met Chi Walk lessen. Deze lessen vinden buiten plaats in de prachtige natuur rondom Sprok strand in Bemmel. We wandelen door de uiterwaarden en wisselen de wandeling af met warming ups, Qigong oefeningen, loopmeditaties en visualisatie oefeningen.

De lestijd is 1,5 uur.

Vind je het leuk om mee te doen meld je dan aan via info@parelvlinder.nl

Data

2022:

4-11-18-25 september

2-9-16 oktober

13-20-27 november

6 november speciale les bij Huize te Bemmel tijdens de beurs natuurlijk Lingewaard. Tijdstip 14.30 uur

18 december

2023:

8-15-22-29 januari

5-12-19-26 februari

5-12-19-26 maart

2-16-23 april

14-21 mei

4-11-18-25 juni

Tijdstip: 10.00-11.30 uur

Les €8,-, contant per les of overmaken

Strippenkaart 5 lessen:€ 38,-

Strippenkaart 10 lessen: € 72,-

CHI-Walk voor bedrijven en onderwijsinstellingen

Chi-Walk voor bedrijven en onderwijsinstellingen

Teams/zakelijk evenement

Een Chi-Walk workshop is een leuke manier om samen met je team in de buitenlucht te ontspannen, te genieten, te lachen en te wandelen.

Een workshop bestaat uit verschillende facetten, zoals warming-ups, Zen-wandelen, loopoefeningen, qigong oefeningen, meditaties, oefeningen in tweetallen en meer. Dit kan vooraf besproken worden, afhankelijk van uw wens.

Kosten:

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte, de plaats, het tijdsstip en de duur van de workshop. Een workshop in de buitenlucht duurt minimaal 1,5 uur en maximaal 4 uur.

Chi-Walk kan ook binnen plaatsvinden bij slecht weer zijn. Er kan een locatie gekozen worden waar we zowel binnen, als buiten de workshop kunnen verzorgen.

Individuele of groepstrainingen

Een kwart van het langdurend psychisch verzuim is stress gerelateerd. Dit percentage stijgt jaarlijks. Stress wordt een werknemer vaak te veel als de spanning op verschillende gebieden oploopt en hij hierdoor de controle verliest op het werk, thuis of beide. De balans tussen werk en privé raakt verstoord.

Om verzuim te voorkomen en werknemers te ondersteunen in het hervinden of behouden van balans, bied ik individuele coaching en groepstrainingen aan.

In de groepstraining gaan we aan de slag met lichaamsgerichte oefeningen, energiewerk en meditatieve oefeningen die bijdrage tot een grotere bewustwording van lichaam en geest. Dit leidt tot een diepere ontspanning en vermindering van stress, zowel privé als in de werksituatie.

Training

Een training bestaat uit 4 tot 6 bijeenkomsten.

Een training duurt tussen 1,5 uur en 2,5 uur en vindt wekelijks, tweewekelijks of maandelijks plaats. De training vindt buiten plaats en bij slecht weer binnen.

Individuele coaching

Ook bestaat de mogelijkheid tot een individueel coachingstraject in de buitenlucht. Door fysiek bezig te zijn in de natuur kom je uit je hoofd en in je lijf. Individuele coaching gaat in op de vraag van de cliënt en door gebruik te maken van wat zich aandient in de natuur, ontstaan er inzichten en helderheid. Een coachingstraject duurt gemiddeld 6 tot 8 weken. De sessies duren maximaal 1,5 uur.

Interesse of vragen?

Vraagt u gerust een offerte aan of stel uw vraag middels het contactformulier.