Healing

Healing behandeling bij Parelvlinder

Heb je een levensvraag of ervaar je lichamelijke of emotionele klachten dan kun je een afspraak maken voor een een healing. Tijdens een behandeling zit je op een stoel of lig je op een behandeltafel. Je kan zelf aangeven wat je prettig vindt. Een healing werkt bij iedereen verschillend. Kom je met een levensvraag dan kijk ik naar je energie en en geef aan wat ik op dit moment zie en voel en wat jou kan helpen met je levensvraag. Heb je lichamelijke klachten dan scan ik je lichaam en ondersteun je om een vermindering van klachten teweeg te brengen of klachtenvrij te worden. Een healing opent vastzittende blokkades en zorgt ervoor dat energie weer vrijelijk kan stromen waardoor je lichaam in balans komt. Soms is 1 enkele behandeling al voldoende en een andere keer heb je meer behandelingen nodig. Tijdens een behandeling raak ik je soms aan. Ik zal altijd vragen of je dit goed vindt. Ik leg mijn handen bijvoorbeeld op je hoofd, je buik of je voeten.

Tijdens het geven van de behandeling ervaar ik kleuren, beelden en krijg ik hulp van spirits. Je kan tijdens een healing verschillende lichamelijke gewaarwordingen ervaren . Denk hierbij aan warm worden of koud worden van je lichaam. Tintelingen of schokjes in je lichaam.

Ook kan er een emotionele ontlading plaatsvinden. Hard huilen of een lachbui, het kan allemaal. Schroom je niet en laat het gewoon gebeuren.

Dichtbij de aarde kijk ik omhoog,
en wat ik zie is stralen goud.
Het eeuwige licht,
het allesomvattende