Healing

Healing behandeling bij Parelvlinder

Ik bied Healingen aan die ik heb geleerd tijdens mijn trainingen Spring Forest Qigong. Tijdens een healing stem ik mij af op jouw lichaam en voel ik waar blokkades zitten. Ik raak je hierbij niet aan. De blokkades open ik, zodat alle ballast (fysiek, emotioneel en spiritueel) die jouw lichaam niet meer nodig heeft kan wegstromen. Daarna geef ik je lichaam nieuwe energie, zodat er balans kan komen.

Tijdens de behandelingen kun je tintelingen, warmte of kou ervaren en kunnen emoties loskomen.

Het kan zijn dat je tijdens of na de behandeling moe bent. Soms kunnen bestaande klachten toenemen om daarna te verdwijnen. Het kan ook gebeuren dat je na de behandeling veel energie hebt.

Tijdens een behandeling ervaar ik als behandelaar veel kleurbeelden, beelden die iets zeggen over jou nu of mogelijk jouw verleden. Ik krijg regelmatig beelden van overledenen tijdens een behandeling. Soms met een boodschap, maar vaak zijn ze er om jou te ondersteunen in je proces.

Healing op afstand: Wanneer je niet kunt komen, maar wel een healing wilt, kan ik dit ook op afstand doen, ongeacht waar je woont. Wanneer ik je naam, je leeftijd en de plek weet waar je woont, dan kan ik op jou energie afstemmen en jou een healing geven. We spreken dan een tijd af hoe laat de healing plaatsvindt.

Ik ben geen arts. Ga bij klachten die je niet vertrouwt altijd naar je huisarts.

Dichtbij de aarde kijk ik omhoog,
en wat ik zie is stralen goud.
Het eeuwige licht,
het allesomvattende