Coaching

Lichaamsgerichte coaching

Door het geven van lessen en behandelingen de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat veel mensen in deze tijd waar alles snel gaat, we altijd maar beschikbaar “willen of moeten” zijn, vastlopen. Ik krijg regelmatig klanten in mijn praktijk die veel lichamelijk klachten hebben, slecht slapen, overprikkeld raken door hun hoog gevoeligheid, of een burn-out hebben opgelopen.

Een aantal vragen die krijg:

  • “Ik heb iedere dag pijn, ik word hier zo boos en moedeloos van”. Hoe kan ik hier beter mee leren omgaan?
  • Hoe kan ik omgaan met mijn hoog gevoeligheid?
  • “Ik vind het zo moeilijk om “nee” te zeggen. Mensen lopen over me heen, zien ze me dan niet? “ Hoe leer ik beter omgaan met mijn grenzen?
  • “Ik slaap niet meer, heb concentratieproblemen, hoofdpijn, mijn hele lijf doet pijn”. Ik heb een burn-out. Ik wil graag oefeningen leren die me helpen om te ontspannen, kan dat?

Ik bied lichaamsgerichte coaching aan. Ik ga er vanuit dat genezing begint bij jou lijf. Doordat je weer bewust wordt van je lichaam ga je voelen, zien, wat voor jou goed is. Hierdoor kom je in balans, tot rust, in ontspanning en leer je wat jou grenzen zijn.

avondrood

Hoe ziet een coaching traject eruit?

Ik werk met name lichaamsgericht. Vanuit beweging leren ervaren, voelen en ontspannen. Dat kan inhouden dat ik samen met jou naar buiten ga. Dat we al wandelend gesprekken hebben over wat jou vraag is en hoe het met je is. Ondertussen stoppen we regelmatig om oefeningen te doen die je helpen om bij jezelf te komen en te blijven. Coaching kan ook plaatsvinden in mijn praktijkruimte. We kijken eerst samen naar wat je nodig hebt. Wat is jou specifieke vraag. Vanuit deze vraag werken we met lichaamsoefeningen die bij jou passen. Dit kunnen oefeningen zijn om te leren ontspannen, ademoefeningen, meditatie oefeningen, strek en rek oefeningen en visualisatie oefeningen. De oefeningen die ik aanbied zijn afkomstig uit de Healing Tao, Tai Chi of Qigong en energiewerk.

Ook een healing , een voeten of drukpuntmassage behoren tot de mogelijkheden.

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een 1e gesprek. Dit gesprek duurt maximaal een uur en bied ik aan voor €20,-