Spring Forest Qi-gong

Spring Forest Qigong is een eenvoudige, efficiënte methode om optimale gezondheid, welzijn en geluk te ervaren. De eenvoudige oefeningen van Spring Forest Qigong, kunnen je helpen om meer in balans te komen en te blijven. Balans wordt bepaald door de algehele conditie van je lichaam. Het is fijn wanneer we voldoende energie hebben voor onze dagelijkse bezigheden.

Hoe ontstaan stagnaties in ons lichaam?

Een stagnatie noemen we ook wel een blokkade, we kunnen dit ook als pijn ervaren. Dit pijnsignaal geeft aan dat er een disbalans is in dat gebied. Blokkades kunnen bijvoorbeeld ontstaan door overbelasting, na een ongeval, of bij repeterende bewegingen. Ook andere gebieden in ons lichaam kunnen daardoor extra belast worden omdat we ons ter compensatie anders gaan bewegen. Door regelmatig qigong oefeningen te doen, kunnen we blokkades transformeren c.q. minder pijn ervaren. De Spring Forest Qigong oefeningen hebben ook een preventieve functie. Als je in balans bent, kun je makkelijker in balans blijven.

Ik bied groepslessen Spring Forest Qigong aan.

SFQ missie

"Een heler (healer) in elke familie en een wereld zonder pijn"

parelvlinder
Master Chunyi Lin

Wat is Spring Forest Qigong?

SFQ is een eenvoudige en snel te leren bewegings- en ademhalingsmethode, voor alle leeftijden. Qigong bestaat al duizenden jaren in allerlei vormen en wordt door steeds meer mensen beoefend. Er zijn diverse oefeningen die je lichaam positief kunnen beïnvloeden. Het belangrijkste is dat je plezier hebt om de oefeningen te doen en ervaart dat het fijn is dat je zelf een bijdrage kunt leveren aan het optimaliseren van jouw energiesysteem.

Contact

info@parelvlinder.nl
+31 (0)481 - 45 94 18

Christel Dirks

Tai Chi Tao en Spring Forest Qigong heeft mij veel gebracht. Het heeft me geleerd om dicht bij mezelf te blijven, te leven vanuit mijn hart...

Lees meer...