Tao-mix lessen op zondagochtend

In de Tao mix lessen combineer ik oefeningen vanuit de Healing Tao, qigong en Tai Chi met elkaar. In de lessen gaat het vooral om ontspannen, in balans komen en in je kracht komen oftewel in je midden. Ik werk met staande , zittende en liggende oefeningen. Tijdens de liggende oefeningen werken we aan onze psoasspier. De oefeningen hiervoor zijn erg prettig voor je rug. We beginnen de lessen met een warming up middels het kloppen van je lichaam en het rekken en strekken van spieren. We eindigen de lessen met een meditatieoefening.

De lessen geef ik bij DA drogisterij van Appeldoorn in Bemmel

Data: 15 sept,20 oktober,10 november, 15 december

Tijdstip: 10-12 uur

Kosten: Schrijf je in voor alle vier de ochtenden dan betaal je: €64,-

Schrijf je in per les dan kost een ochtend €20,-

De groep is vol bij 8 personen.

Overmaken op nummer: NL 34 RABO 0174 9825 93 t.n.v. C.H.G Dirks onder vermelding van je voor en achternaam. Als je betaald hebt ben je verzekerd van een plek.

DA drogisterij van Appeldoorn, Bemmel

Adres: Dorpstraat 45
Postcode: 6681 BL
Plaats: Bemmel
Toon op kaart: Klik hier

Healing Tao Basis Lessen

Tot eind december geen Tai Chi Tao lessen

Tot en met december 2019 geef ik geen Tai Chi Tao lessen. Ik hou een sabbatical in de avonduren. Wel geef ik maandelijks op zondag Tao-mix lessen.
Vanaf Januari zal ik weer lessen gaan aanbieden. Houd mijn site en facebook in de gaten wat betreft tijdstip en dag. Heb je interesse in het volgen van lessen mail me dan gerust en geef hierbij ook je voorkeurs dag aan.

Contact

info@parelvlinder.nl
+31 (0)481 - 45 94 18

Christel Dirks

Tai Chi Tao en Spring Forest Qigong heeft mij veel gebracht. Het heeft me geleerd om dicht bij mezelf te blijven, te leven vanuit mijn hart...

Lees meer...