Drukpuntmassage behandeling bij Parelvlinder

Drukpuntmassage is een techniek die de energieprincipes van Qigong combineert met massage. Vandaar de naam Drukpuntmassage. Tijdens deze massage gebruik ik mijn handen, hoofd en hart om jou te helpen. Als ik werk vanuit mijn handen, hoofd en hart ben ik afgestemd op wat er voor jou nodig is. Drukpuntmassage brengt balans in je lichaam, zorgt voor ontspanning en geeft nieuwe energie. Ik gebruik drukpunttechnieken om de energiestroom in je lichaam op gang te brengen of beter te laten stromen. Tijdens de Drukpuntmassage lig je op een massagetafel. Je kunt je kleding aanhouden tijdens de behandeling.

Ik zie mijzelf als een ondersteuning in jouw specifieke genezingsproces.
Een voorbeeld: Je hebt een druk leven en ervaart veel stress, bijvoorbeeld door je werk, waardoor je klachten krijgt.
Hierbij kan ik je helpen om te ontspannen middels healingen en massages. Wij kijken samen met jou naar processen in je leven. Hierdoor word je bewust van wie jij nu bent en hoe jij jouw leven leeft of wilt leven. Wil je daadwerkelijk minder stress in je leven en meer voldoening, geluk, harmonie en balans dan ben jij de enige die dat kan bewerkstelligen door hier ook in te geloven en naar te gaan leven.
Bij dit proces wil ik je graag ondersteunen.

Ik ben geen arts. Ga bij klachten die je niet vertrouwt altijd naar je huisarts.

Contact

info@parelvlinder.nl
+31 (0)481 - 45 94 18

Christel Dirks

Tai Chi Tao en Spring Forest Qigong heeft mij veel gebracht. Het heeft me geleerd om dicht bij mezelf te blijven, te leven vanuit mijn hart...

Lees meer...